Γερμανία

Επιστρέφει στο Αμβούργο ο Όλιτς

Έτοιμος να επιστρέψει στο Αμβούργο, ύστερα από πέντε χρόνια, είναι ο Ίβιτσα Όλιτς, ο οποίος την Παρασκευή θα περάσει ιατρικά και θα υπογράψει 18μηνο συμβόλαιο με την ομάδα του λιμανιού.

Στο Αμβγούργο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίβιτσα Όλιτς. Ο 35χρονος Κροάτης τα έχει βρει σε όλα με τον παλιό του σύλλογο και την Παρασκευή αναμένεται να περάσει ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών.

Με τον Σούρλε να πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Βόλφσμπουργκ, οι «λύκοι» ήθελαν να «αδειάσουν» λίγο το ρόστερ τους, με τον έμπειρο επιθετικό να ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, κυρίως λόγω της ηλικίας του.

Ο ίδιος, πάντως, δεν δείχνει να έχει ενοχληθεί από την απόφαση της ομάδας του να τον πουλήσει, αντίθετα δείχνει χαρούμενος με την επιστροφή του στην ομάδα του λιμανιού.

«Είμαι χαρούμενος που βρήκαμε μία λύση. Πιστεύω ότι όλες οι πλευρές θα είναι χαρούμενες με αυτή την εξέλιξη. Τώρα, ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά με το Αμβούργο. Είναι μία νέα πρόκληση για εμένα. Είμαι 35 ετών, αλλά προετοιμάστηκα πολύ καλά κατά τη διάρκεια της χειμερινής διακοπής. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κόντρα στην Κολωνία το Σάββατο», ήταν τα λόγια του πολύπειρου επιθετικού.

Ο Όλιτς είχε αγωνιστεί με το Αμβούργο για δύο χρόνια, από το 2007 έως το 2009, πετυχαίνοντας 29 γκολ σε 78 παιχνίδια.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x