Πόλο

«Έπνιξε» τη Σαντ Αντρέου και ετοιμάζεται για φάιναλ φορ ο Ολυμπιακός

Ένας καταπληκτικός Ολυμπιακός νίκησε άνετα 16-7 τη Σαντ Αντρέου στη Βαρκελώνη και ετοιμάζεται για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα 16-7 τη Σεντ Αντρέου στη Βαρκελώνη στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας πόλο γυναικών και ετοιμάζεται για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς της 9ης Μαρτίου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την αναμέτρηση στο 1-3, με τη Ρουίθ να διαμορφώνει το 2-3 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου. Οι «ερυθρόλευκες» κράτησαν τις Ισπανίδες στο «μηδέν» τη δεύτερη περίοδο και με επιμέρους σκορ 0-4 προηγήθηκαν με 2-7.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός με τρία τέρματα της Ασημάκη έφτασε στο 4-10, με τις γηπεδούχες να μειώνουν σε 6-10. Η Τσουκαλά 4’’ πριν το τέλος της περιόδου διαμόρφωσε το 6-11.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός διεύρυνε τη διαφορά και έφτασε στην άνετη επικρότηση.


Οκτάλεπτα: 2-3, 0-4, 4-4, 1-5

Σεντ Αντρέου: Σάντσεθ, Πένια Καράσκο, Καγιέχο, Μορέλ 1, Αρίνο 1, Γιάκοβιτς 1, Σκλίκινγκ 2, Παλάσιο, Κέκινγκ 1, Κρέσπι 1, Σάντεθ Πέρεθ, Νιέτο

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς 2, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς, Μπάκλινγκ 2, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x