Gossip

Ερωτική εξομολόγηση της Ζέτας στον Ταχτσίδη

Ζει στον «παράδεισο» με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη η Ζέτα Θεοδωροπούλου, που δεν δίστασε να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον 24χρονο μέσω instagram.

Στα… μέλια είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Η γνωστή τηλεπερσόνα όχι μόνο δεν κρύβει τον έρωτά της με τον 24χρονο μέσο αλλά δεν διστάζει να του κάνει ερωτική εξομολόγηση μέσω instagram.




Ο Θεός 'αργάει' ,αλλα δεν ξεχνάει ... Με δοκίμασε , με εξάντλησε κ οταν ειδε πως δεν άντεξα άλλο , με αντάμειψε !!! Μου χάρισε εναν επίγειο άγγελο ..εσένα ! ΕΣΕΝΑ που ηρθες να μου χαρίσεις γέλιο , χαρα κ ευτυχία ... Που κατάφερες να σε αγαπήσω μέσα απο ΑΠΛΑ πραγματα κ στιγμές .. Με μία βόλτα στη βροχή να περπατάμε κατω απο την ιδια ομπρέλα .. Να σε φροντίζω .. Να σου μαγειρεύω.. Να παίζω μαζι σου κ να νιωθω σα παιδι κ πριγκίπισσα ταυτόχρονα Να σε ερωτευτω κ να σε αγαπήσω τόσο που δε θυμαμαι τιποτα απο το παρελθον , σαν να σβήστηκε ...τοσο ασήμαντο μπροστά σου !!!ΤΟ αναίρεσες!!!!Ναι!! ΕΣΕΝΑ που κατάφερες να σε αγαπω να κ να σε θαυμάζω για αυτο που εισαι , Ότι εισαι και οτι εχεις καταφέρει μονος σου χωρις κανείς να στα χαρίσει ή να τα περιμένεις έτοιμα ... Τιποτα δε σου χαρίστηκε κ οτι σου προσφέρει η ζωή ειναι αντάμειψη για αυτα που όλα αξίζεις κ άλλα τοΣα που θα έρθουν !! ΕΣΕΝΑ γιατι εισαι ο ΜΟΝΟΣ που κατάφερε να με κανει να νιωθω ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! Μαζι σου ζω το ΑΠΟΛΥΤΟ .. Αρμονία όλων των αισθημάτων κ συναισθημάτων ...Άργησες να έρθεις , για εσενα γεννήθηκα , για να σε γνωρισω κ να γίνεις ολη μου η ζωή.. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΩ .. Οτι ειχα ονειρευτεί απο μικρή.. Η απόλυτη ευτυχία μου χτυπησε την πορτα κ αυτο γιατι υπάρχεις !!! Σε αγαπωωωωωωωωωω Ερωτα μου ΞΑΦΝΙΚΕ .. Ερωτά μου απερίγραπτε .. Ερωτα μου μοναδικέ - πολύτιμε κ ανεπανάληπτε ...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zeta Theodoropoulou?????????? (@taxtsidi_zeta77) στις




#GM WORLD...?????????????????? #Zetatheodoropoulou#relaxing#time #vib#sunglasses#mama#steel#necklace#vib#eye-necklace#body-chain#rings#chic#gold&black??O???

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zeta Theodoropoulou?????????? (@taxtsidi_zeta77) στις




#Zetatheodoropoulou ????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Zeta Theodoropoulou?????????? (@taxtsidi_zeta77) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x