Βάιος Τσούτσικας

Έρχεται για... πρωτάθλημα

Ο Βάιος Τσούτσικας γράφει στο www.sport-fm.gr για τη σπίθα που ανάβει στο πρωτάθλημα όχι τόσο η βαθμολογική θέση όσο η εικόνα του ΠΑΟΚ.

Τελικά γίνεται και χωρίς (πολλά) λεφτά. Φέρτε στο νου σας πόσα πέτυχε ο φτηνότερος σε σχέση με το παρελθόν Παναθηναϊκός πέρυσι, δείτε πόσο πιο ελκυστικός είναι ο φτηνότερος σε σχέση με πέρυσι ΠΑΟΚ. Μόνος πρώτος με εξαιρετικές επιδόσεις στο σκοράρισμα αλλά και στην άμυνα, ο "Δικέφαλος" χορταίνει εσχάτως το μάτι του ποδοσφαιρόφιλου και - το σημαντικότερο - προσφέρει ουσιαστικό ανταγωνισμό στον Ολυμπιακό.

Διότι, κακά τα ψέματα, αυτό είναι που συζητούν όλοι από τη στιγμή που είδαν τον ανελέητο βομβαρδισμό της εστίας του Λόρια: το ντέρμπι της Κυριακής είναι το απόλυτο κρας τεστ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δείξει ότι έχει τα κότσια να κυνηγήσει τον τίτλο που με τόση αφέλεια (έλεγε ότι) κυνηγούσε και πέρυσι, ο Ολυμπιακός να αποδείξει ότι όσοι τον ακολουθούν έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν για να τον απειλήσουν ουσιαστικά. Η σπίθα που ανάβει όχι τόσο η βαθμολογική θέση όσο η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο τονωτικό για το πρωτάθλημά μας.

Ένα πρωτάθλημα που μοιάζει ιδιαίτερα ζωηρό φέτος. Ένα πρωτάθλημα με σπουδαίους guest stars σαν τον Ντουμίτρου στη Βέροια και τον Χαβίτο στην Κέρκυρα. Ένα πρωτάθλημα, πάντως, που ακόμα... περιμένει το φορμάρισμα του Παναθηναϊκού. Η στατιστική του ματς με τη Νίκη Βόλου λέει πως οι πράσινοι έκαναν τελική προσπάθεια κάθε τρία λεπτά αλλά... Ο αντίπαλος ήταν η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας η οποία είχε και πολλές απουσίες. Άρα, λοιπόν, στην "προπόνηση" της Λεωφόρου το μόνο που διαπιστώθηκε είναι η βελτίωση της επαφής του Ατζαγκούν με τα δίχτυα... Κανένας άλλος λόγος για χαμόγελα. Ίσα - ίσα που πρέπει να γίνει δουλειά για να περιοριστούν οι γκρίνιες και οι... μαγκιές από ορισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού. Εκτός και αν τα παραπτώματα αυτά αποδειχθούν εξαιρέσεις...

Δεν θα ήταν, όμως, το ματς του ΠΑΟ με τη Νίκη το κυρίαρχο θέμα της αγωνιστικής όσο και να ερχόταν το σκορ. Από τη στιγμή που έσβησαν οι προβολείς στο γήπεδο της Τούμπας το θέμα της εβδομάδας είναι το ντέρμπι που έρχεται. Παρά το γεγονός ότι μεσολαβούν ευρωπαϊκές εκτός έδρας μάχες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό η ευκαιρία του Δικεφάλου να μετρήσει μέσα στο Φάληρο τις δυνάμεις του είναι το σημείο αναφοράς ίσως και του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x