Γ' Εθνική

Έρχεται στην Αθήνα ο Τζεμπούρ

Αποφάσεις για το μέλλον του καλείται να πάρει ο Ραφίκ Τζεμπούρ, με την ΑΕΚ να ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει δικό της τον Γαλλοαλγερινό φορ. Τι γίνεται με Κοροβέση και Κουρμπέλη.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να παραμείνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος αναμένεται το προσεχές διάστημα στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί και με καθαρό μυαλό να αποφασίσει για το μέλλον του.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό είναι δεδομένο και οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα κάνουν δικό τους τον παίκτη, είτε ως ελεύθερος ή δανεικό με ικανοποιητικούς (οικονομικά) όρους.

Πέρα από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο διεθνής άσος έχει στο μυαλό του και το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τις πιθανότητες να βρεθεί στην Βραζιλία με την αποστολή της Αλγερίας να είναι αυτή τη στιγμή λίγες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στην Αγγλία έκανε μόλις επτά συμμετοχές και τώρα δείχνουν να έχουν προβάδισμα άλλοι επιθετικό της χώρας του.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Νίκου Κοροβέση, αφού η «Ένωση» βρίσκεται εκ νέου σε επαφή με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η διαφορά που είχε παρατηρηθεί στο οικονομικό μικρότερη από τις αρχικές συζητήσεις, με τον 23χρονο μπακ-χαφ να επιθυμεί να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη, στον «Δικέφαλο» αναγνωρίζουν πως χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και θα χρειάζεται αρκετή υπομονή. Το πάνω χέρι φαίνεται πως έχει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος δεν πρόκειται να λάβει κάποια απόφαση για παίκτη του μέχρι να τελειώσουν τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Πάντως, ο νεαρός μεσοαμυντικός δείχνει να θέλει να γίνει παίκτης της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x