Γ' Εθνική

Καθυστερούν την «Αγια-Σοφιά»

Η νομοθετική ρύθμιση που απαιτείται για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» δεν θα γίνει πριν κλείσει η Βουλή και οι εξελίξεις μετατίθενται για μετά τις εκλογές. Δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΑΕΚ.

Τι κι αν οι άνθρωποι της ΑΕΚ έκαναν ό,τι περνούσε από το δικό τους χέρι για να αρχίσουν το ταχύτερο δυνατό τα έργα για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς».

Η δυσκίνητη κρατική μηχανή δεν επέδειξε ανάλογη σπουδή κι έτσι η υλοποίηση του ονείρου παίρνει μικρή παράταση.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος δεν προλαβαίνει να περάσει τη νομοθετική ρύθμιση που απαιτείται για να «θωρακιστεί» νομικά το έργο του νέου γηπέδου της «Ένωσης» πριν κλείσει η Βουλή για τις Ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Έτσι οι εξελίξεις στην υπόθεση μετατίθενται για τα τέλη του τρέχοντος μήνα ή τις αρχές του επόμενου, με το χρόνο που χάνεται να υπολογίζεται σε τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Στην ΑΕΚ υπάρχει δυσαρέσκεια για την εξέλιξη, αλλά τουλάχιστον δέχονται διαβεβαιώσεις πως αυτή δεν έχει να κάνει με τη δική τους υπόθεση.

Το νομοσχέδιο για την «Αγια-Σοφιά» θα τεθεί προς ψήφιση μαζί με τα Ρυθμιστική Σχέδια Αθήνας και Θεσσαλονίκης, για τα οποία η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό, καθώς περιλαμβάνει τα προγράμματα ΕΣΠΑ, που είναι απαραίτητα για το πρόγραμμα ανάπτυξης της πληγωμένης ελληνικής οικονομίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x