Gossip

Έρχονται στην Ελλάδα οι Καρντάσιαν

Τον γύρο του κόσμου θα κάνει το ταξίδι των αδερφών Καρντάσιαν και των οικογενειών τους στην Μύκονο, στην οποία αναμένεται να φτάσουν την προσεχή Πέμπτη.

Εν αναμονή της άφιξης των αδερφών Καρντάσιαν και των οικογενειών τους βρίσκονται στη Μύκονο για τα γυρίσματα της εκπομπή τους, η οποία καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο.

Την Πέμπτη αναμένεται να βρίσκεται στο νησί των ανέμων η οικογένεια, ενώ μία μέρα νωρίτερα θα φτάσει το τηλεοπτικό τους επιτελείο που αποτελείται από 50 άτομα.

Οι Καρντάσιαν προτίθενται να μυηθούν για τα καλά στον ελληνικό τρόπο ζωής μέχρι τις 2 Μαΐου, όταν και θα αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ.

Τα 18 μέλη της οικογένειας θα καταλύσουν σε υπέροχες βίλες στην περιοχή της Αλεόμανδρας, έχοντας δοθεί εντολή στους ιδιοκτήτες του να εντολή να υπάρχει γύρω από τα σπίτια αυστηρή ασφάλεια και να κλειστούν μικρά δρομάκια για να μην έχουν πρόσβαση οι παπαράτσι.

Από εκεί και πέρα, οι Καρντάσιαν θα κινηθούν στα στενά της Μυκόνου ως απλοί τουρίστες, συνοδευόμενοι πάντα από το τηλεοπτικό τους συνεργείο, αφού οι διακοπές θα συνδυαστούν με πολύωρα γυρίσματα τα οποία θα προβληθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Σίγουρα θα απολαύσουν την ελληνική κουζίνα σε γνώριμα στέκια, όπως το «Nammos» και το εστιατόριο «Κuzina» και θα επιδοθούν σε snorkerling (δηλαδή βουτιές με βατραχοπέδιλα και αναπνευστήρα) στη διάσημη Ψαρού.

Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνεται ακόμη εκδρομή στη Σαντορίνη, επίσκεψη με βάρκες στη Δήλο και φυσικά greek πικνίκ στο νησί με φόντο τις Κυκλάδες και το απέραντο γαλάζιο.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x