Stoiximan Super League

Έρχονται και άλλοι «Μπεργκ»

Το πλάνο που έχουν ετοιμάσει στον Παναθηναϊκό για το καλοκαίρι ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ο Μάρκους Μπεργκ απάντησε θετικά στην επέκταση του συμβολαίου του.

«Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και μεγάλες προοπτικές για τον σύλλογο. Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να συνεχίσω την συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Να ξέρετε ότι βλέπω ένα πολύ καλό και… πράσινο μέλλον», κατέληγε στη χθεσινή του δήλωση ο Μάρκους Μπεργκ μετά την επέκταση του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο Σουηδός επιθετικός πείστηκε από το πλάνο που του παρουσιάστηκε από τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο. Στόχος του «τριφυλλιού» είναι η περαιτέρω βελτίωση και τα επόμενα χρόνια να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να καταφέρει να σταθεί στις απαιτήσεις του Champions League.

Για να συμβεί, όμως, αυτό πρέπει να υπάρξει η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να ανέβει επίπεδο η ομάδα και να διεκδικήσει με αξιώσεις την επίτευξη των στόχων της.

Όπως γράφει η SportDay, ήδη τρέχει το μεταγραφικό πλάνο για το καλοκαίρι, με τους «πράσινους» να κινούνται για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών: ενός δεξιού μπακ, ενός αμυντικού μέσου που θα κάνει τη διαφορά και ενός επιθετικού (ανεξάρτητα αν θα παραμείνει ο Πέτριτς). Επίσης, αναμένεται να αποκτηθεί ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός, αν τελικά φύγει ο Σίλντενφελντ και ένας αριστεροπόδαρος μέσος, αφού αναμένεται να αποχωρήσει ο Μπούι.

Για αυτό τον λόγο βρίσκονται σε συνεχή επαφή οι κ.κ. Φύσσας, Βόκολος και Αναστασίου, με τους τρεις άνδρες να επιθυμούν να βελτιωθεί και άλλο ο Παναθηναϊκός και να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών.

Όσον αφορά το θέμα του Γιώργου Γκαλίτσιου, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα περιμένουν μέχρι τις αρχές Φλεβάρη την απάντηση του παίκτη και αν ζητήσει περισσότερο χρόνο, με την προοπτική να βρει κάποια πρόταση από το εξωτερικό, το «τριφύλλι» θα εξετάσει κάποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις που έχουν προταθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x