Mini Football

Έσπασε το ρόδι η ΑΕΚ

Έπρεπε να περιμένει εννιά αγωνιστικές η ΑΕΚ για να μπορέσει να σπάσει το ρόδι και να πάρει την πρώτη της νίκη στη Futsal Super League, επικρατώντας με 4-1 του Αίαντα Παλλήνης εκτός έδρας.

Στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος Futsal, η ΑΕΚ δεν είχε καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης έχοντας παίξει επτά αγώνες, (είχε ρεπό την 5η αγωνιστική) όπου είχε απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Το ρόδι το έσπασε στην 9η αγωνιστική με αντίπαλο τον Αίαντα Παλλήνης τον οποίο και νίκησε με 4-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να φύγει από το κλειστό του Γέρακα με τους τρεις βαθμούς.

Στους υπόλοιπους αγώνες η Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής κράτησε το αήττητο της έδρας της, ο Δούκας συνέχισε την ασταμάτητη πορεία του ενώ ο Αθήνα 90 δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Νέου Ικόνιου.

Αντίθετα ματς για γερά νεύρα έγινε στη Σαλαμίνα, όπου ο τοπικός Γυμναστικός Σύλλογος ηττήθηκε με 6-7 από τον Υπερίωνα σε ένα ματς που είχε ως χαρακτηριστικό του τις συνεχείς ανατροπές στη διακύμανση του σκορ.


Αίας Παλλήνης – Α.Ε.Κ 1-4
Δούκας – Ερμής Ζωγράφου 8-1
Νέο Ικόνιο – Αθήνα ’90 3-12
Γ. Σ. Σαλαμίνας – Υπερίωνας 6-7
Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής – Ηνίοχος 5-2

Επιμέλεια Γιώργος Ντιμπένκος Κυριαζόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x