Βόλεϊ

Ετοιμάζεται για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ για το 2017 συνεχίζεται στο CEV Cup βόλεϊ ανδρών, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδος αντιμετωπίζουν την Πέμπτη στις 19:00 στο Νόβισαντ την ΟΚ Νόβι Παζάρ για τους «16».

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αναχώρησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης οδικώς από τη Θεσσαλονίκη και έφτασε στη Σερβία πριν λίγες ώρες.
Εκτός έμεινε ο Θάνος Τερζής, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και υψηλό πυρετό. Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Ερνάντο Γκόμεζ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις στο «Sportska Dvorana Pendik», μία την Τετάρτη και μία την Πέμπτη το πρωί.

«Οι σέρβικες ομάδες έχουν μεγάλη παράδοση στο βόλεϊ. Η αντίπαλός μας είναι μια ομάδα με ικανούς αθλητές σε όλες τις γραμμές, αλλά με περιορισμένες ικανότητες. Δεν μου αρέσει ο όρος… φαβορί, πιστεύω, όμως, ότι είμαστε πιο δυνατή ομάδα από τη Νόβι Παζάρ και η εξέλιξη της πρόκρισης θα κριθεί από εμάς.

Θα είναι, βέβαια, ένα δύσκολο ματς, σε μια "καυτή" έδρα και, αν συνυπολογίσουμε το ταξίδι, αλλά και την απουσία του Τερζή, σίγουρα η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη», τόνισε ο Γιάννης Καλμαζίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x