Κολύμβηση

Έτοιμες οι αποστολές κολύμβησης, συγχρονισμένης για το Ευρωπαϊκό

Οι αποστολές της κολύμβησης και της συγχρονισμένης είναι οι πρώτες που αναχωρούν την Τετάρτη για τη Γλασκώβη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υγρού στίβου, 3-12 του μήνα.

Στην Εθνική ομάδα κολύμβησης θα συμμετάσχουν οι: Ανδρέας Βαζαίος, Κρίστιαν Γκολομέεβ, Οδυσσέας Μελαδίνης, Απόστολος Παπαστάμος, Γιάννης Καρπουζλής, Απόστολος Χρήστου, Νόρα Δράκου, Άννα Ντουντουνάκη, ενώ την επομένη θα αναχωρήσουν για τη σκοτσέζικη πόλη και οι Νικολέτα Παυλοπούλου, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, Γιώργος Σπανουδάκης, Νίκος Σοφιανίδης.

Συνοδοί τους είναι ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός (αρχηγός αποστολής), ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, και οι προπονητές Αλέξανδρος Νικολόπουλος, Παναγιώτης Βελέντζας, Άκης Οικονόμου.

Στην Εθνική συγχρονισμένης θα συμμετάσχουν οι: Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Αθανασία Τσόλα, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Σαραντίδη, Βασιλική Κοφίδη, Άννα – Μαρία Ταξοπούλου, Γεωργία Βασιλοπούλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Ιφιγένεια Δίπλα, Βιολέτα Ζουζούνη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Βασίλης Γκορτσιλάς.

Μαζί τους, η ομοσπονδιακή προπονήτρια, Ναταλία Τσερνέτσκα, ο συνεργάτης της, Κυριάκος Τάσιος, οι διεθνείς Κριτές Ελένη Κουγιά, Μαρία Μαρούγκα, η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος Μαρία Παρασκευοπούλου (αρχηγός αποστολής).

Στις 4 Αυγούστου αναχωρούν για το Εδιμβούργο οι καταδύτες Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος, συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Πέτρο Φυρίγο, και στις 6 Αυγούστου οι αθλητές του OPEN WATER Κέλλυ Αραούζου, Δημήτρης Νέγρης, μαζί με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Γέμελο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x