TV

Έτσι ανακοίνωσε το τροχαίο των «Μαχητών» ο Τανιμανίδης - Τι ακριβώς συνέβη σε Ειρήνη και Μάριο

Σοκαρισμένοι υποδέχτηκαν την είδηση του τροχαίου ατυχήματος των «Μαχητών» οι «Διάσημοι». Τι τους είπε ο Σάκης Τανιμανίδης. Σε πόσο καιρό θα αναρρώσουν Ειρήνη Κολιδά και Μάριος Πρίαμος

Τα δυσάρεστα νέα του τροχαίου ατυχήματος που είχαν οι «Μαχητές» μετέφερε στους «Διάσημους» ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σοκαρισμένοι οι παίκτες του Survivor έδειξαν να μην πιστεύουν τι συμβαίνει. Ο παρουσιαστής του δημοφιλούς παιχνιδιού, πάντως, τους καθησύχασε, μεταφέροντάς τους τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών.

«Η ομάδα των μαχητών είχε ένα ατύχημα με το βαν τους. Ένα σοβαρό ατύχημα. Είναι όλοι καλά. Δεν έχει γίνει κάτι πάρα πολύ σοβαρό, όμως δύο παιδιά έχουν τραυματιστεί. Η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος. Έχουν κάτι που με την πάροδο του χρόνου επανέρχεται. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι όλα καλά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του Survivor και μετέφερε λεπτομέρειες για το συμβάν:

«Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Πάνος Αριγιαννίδης ήταν ήδη καθοδόν για το νοσοκομείο, λόγω άλλων τραυματισμών που είχαν από το παιχνίδι. Οι υπόλοιπο ήταν μέσα στο βαν που τράκαρε. Οι τέσσερις (Σάρα, Ελισάβετ, Ορέστης, Κωνστντίνος) είναι μια χαρά. Η Ειρήνη έχει σπάσει δύο πλευρά και ο Μάριος έχει ένα κάταγμα στον ώμο. H πρώτη ένδειξη είναι ότι ο Μάριος θα αναρρώσει σε λιγότερο από έναν μήνα και η Ειρήνη σε λίγους μήνες. Οι υπόλοιποι είναι όλα καλά, μόνο κάποιους μικροτραυματισμούς. Δεν μας ενδιαφέρει το παιχνίδι, μόνο η υγεία τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x