Betmasters

Ευκαιρία να γίνει ο εφιάλτης τους

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της Μονακό επί της Σεντ Ετιέν για την 31η αγωνιστική του γαλλικού Σαμπιονά.

Ήδη τα πεπραγμένα της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι αξιομνημόνευτα. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε στα προημιτελικά από την Παρί Σεν Ζερμέν, στο Λιγκ Καπ από την Μπαστιά στα πέναλτι (η μεγαλύτερη αποτυχία φέτος), όμως βρίσκεται στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ – όπου θα κληθεί να τα βάλει με τη Γιουβέντους –, ενώ στη Λιγκ 1 διεκδικεί την είσοδό της στους ομίλους ή στα προκριματικά της επόμενης μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δευτερευόντως τον τίτλο!

Δεν είναι μικρό πράγμα για ένα σύνολο που πούλησε το καλοκαίρι τον Χάμες κι έδωσε δανεικό τον Φαλκάο. Ο καλύτερος low budget προπονητής στην Ευρώπη, μετά το θαύμα της διαλυμένης οικονομικά Σπόρτινγκ Λισσαβώνας η οποία μπήκε απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, πάει να κάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο με τους Μονεγάσκους που έχουν κατεβάσει τα οικονομικά τους δεδομένα ούσα παραδοσιακά ομάδα χωρίς κόσμο. Η Μονακό απέχει από την πρώτη Παρί έξι πόντους μ΄ ένα ματς λιγότερο, το οποίο θα δώσει την επόμενη εβδομάδα με τη Μονπελιέ στο «Λουί Ντε».

Λογικοί έξι βαθμοί είναι αυτοί, με τους Παριζιάνους να παίζουν στη Μασσαλία αυτήν την αγωνιστική. Και η Μαρσέιγ είναι πιο πάνω στη βαθμολογία, κάτι που σημαίνει πώς κάποια από τις δύο ή και οι δύο θα έχουν απώλειες, τις οποίες πρέπει να παραφυλάει η Μονακό για να τις εκμεταλλευτεί. Τα πράγματα για τον Ζαρντίμ είναι απλά: Με τη συμμετοχή του Σούμπασιτς έχει μία αξιόπιστη λύση στο τέρμα (δεν έπαιξε στο 1-3 επί της Ρεμς).

Ο Καρβάλιο χτύπησε με την Πορτογαλία, ο Αμπντενούρ άργησε να επιστρέψει από τις διεθνείς υποχρεώσεις με την Τυνησία και τη θέση του θα πάρει ο Ουάλας, ο Ράτζι αποθεραπεύτηκε, ενώ Μπερμπάτοφ, Τουλαλάν και Κουρζάβα θ΄ αρχίσουν μην έχοντας καταπονηθεί από παιχνίδια με τις Εθνικές τους. Από την άλλη, η Σεντ Ετιέν είναι στο -1 από τη Μονακό κι αποτελεί την πέμπτη και τελευταία ομάδα του κορυφαίου pool της κατηγορίας.

Πέραν των μακρόχρονων απουσιών, λείπουν οι τιμωρημένοι Γκραντέλ και Κλεμέντ. Τραυματίας είναι ο ποιοτικότατος Αμουμά. Σοβαρά προβλήματα για να κυνηγήσουν αποτέλεσμα οι «στεφανουά» στο Πριγκιπάτο. Ο «άσος» είναι αποδεκτός κι αποτελεί μία από τις επιλογές. Από το 45λεπτο η απόδοση εκτοξεύεται στο 3,25! Το ματς με τη Μονπελιέ αργεί ακόμη, αλλά αν τα δύο αυτά παιχνίδια είναι νικηφόρα για την ομάδα του Ζαρντίμ, θα δημιουργήσει πολλά άγχη στους από πάνω της βαθμολογίας. Αγωνιστικά αξίζει να είναι μπελάς…

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
164. ΜΟΝΑΚΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: 1 (1,85)
164. ΜΟΝΑΚΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ: 1 Η – 1 Τ (3,25)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x