Κολύμβηση

Έχασε δύο προκρίσεις σε πέντε εκατοστά του δευτερολέπτου!

Άτυχος στάθηκε ο Έλληνας κολυμβητής Θοδωρής Μπενεχούτσος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, αφού έχασε δύο προκρίσεις σε ημιτελικούς οριακά για ένα και για τέσσερα εκατοστά του δευτερολέπτου.

Πολύ καιρό θα κάνει να ξεχάσει τους προκριματικούς αγώνες της τέταρτης ημέρας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης εφήβων/νεανίδων ο Θοδωρής Μπενεχούτσος. Ο Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε άτυχος, αφού δεν κατάφερε να βρεθεί οριακά σε κανέναν από τους δύο ημιτελικούς στα αγωνίσματα, στα οποία έπεσε στην πισίνα.

Αρχικά στα 200μ. ελεύθερο έχασε την είσοδο στους ημιτελικούς για μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου. Συγκεκριμένα τερμάτισε σε χρόνο 1:51.83 και στη 19η θέση, μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου πίσω από τον Τούρκο Χακάν Μπατουχάν, που πήρε την πρόκριση για τη 16άδα των ημιτελικών. Αυτό συνέβη, καθώς δεν επιτρέπεται καμία χώρα να έχει σε ημιτελικούς περισσότερους των δύο αθλητών. Έτσι ο Γάλλος Μερέζ Ρεμί που σημείωσε τον 9ο χρόνο των προκριματικών δε θα βρεθεί στον ημιτελικό, αφού δύο συμπατριώτες του βρέθηκαν στην 4η και στην 8η θέση. Παράλληλα ο Σουηδος Βίκτορ Γιόχανσον που έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο δε δήλωσε συμμετοχή στον ημιτελικό.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στα 100μ. ύπτιο, όταν ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε χρόνο 54.55 με τον 16ο του ημιτελικού να είναι ο Τούρκος Οζκούλ Μπερκ με 54.51.

Επιμέλεια: Θοδωρής Νταλαγιώργος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x