F1

Φέτελ: «Ήθελα έναν ακόμα γύρο!»

Έναν ακόμα γύρο, ώστε να μπορέσει να πιέσει και να προσπεράσει τον Βάλτερι Μπότας υποστήριξε ότι χρειαζόταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Γκραν Πρι της Αυστρίας.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο Γκραν Πρι της Αυστρίας, μόλις 0,658 δευτερόλεπτα πίσω από τον Βάλτερι Μπότας, κάτι που του άφησε μια γλυκόπικρη γεύση.

Μπορεί να μην κατάφερε να ανέβει στο μεσαίο σκαλί του βάθρου, τερματίζοντας τελικά δεύτερος, αλλά ο Σεμπάστιαν Φέτελ κατάφερε να αυξήσει την διαφορά από τον κύριο αντίπαλό του για τον φετινό τίτλο Λιούις Χάμιλτον στους 20 βαθμούς.

Από την πρώτη θέση και τον Βάλτερι Μπότας τον χώριζαν μόνο 0.658 δευτερόλεπτα, με τον Γερμανό πιλότο της Ferrari να επισημαίνει στην συνέντευξη τύπου μετά το Γκραν Πρι ότι χρειαζόταν έναν ακόμα γύρο, ώστε να μπορέσει να πιέσει τον οδηγό της Mercedes και να τον προσπεράσει.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο ότι απέδιδε καλύτερα στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, όταν έβαλε την πολύ μαλακή γόμα της Pirelli, ενώ επισήμανε πως έχασε αρκετό χρόνο κατά την διάρκεια των προσπεράσεων σε πιο αργά μονοθέσια, και ειδικότερα στον Πέρες.

Επιμέλεια: Περικλής Καλογερόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x