F1

Φέτελ: «Πρέπει να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που απομένουν»

Δηλώσεις για την επιλογή στρατηγικής της Ferrari αλλά και για τα μελλοντικά πλάνα της ομάδας έκανε ο Γερμανός οδηγός, Σεμπάστιαν Φέτελ, με αφορμή τον αγώνα της Σιγκαπούρης.

Μετά το Γραν Πρι της Σιγκαπούρης πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν αρνητικά την στρατηγική της Ferrari, καθώς η επιλογή των ελαστικών που έκαναν, δυσκόλεψαν στον Σεμπάστιαν Φέτελ να κρατηθεί στην τρίτη θέση χωρίς να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Ο Γερμανός πιλότος έκανε δηλώσεις μία ημέρα περίπου μετά τον αγώνα, υπερασπιζόμενος την ομάδα του αλλά και την στρατηγική που χρησιμοποίησε. Ο Φέτελ αναφέρθηκε καις τους στόχους που έχει θέσει, για τους επόμενους αγώνες.

«Δεν είναι ωραίο το συναίσθημα να πλησιάζεις στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και να μην μπορείς να κερδίσεις βαθμούς. Αν νικήσουμε όλους τους αγώνες από εδώ και πέρα θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί, αυτός είναι και ο στόχος μας. Κοιτάζοντας στους προηγούμενους αγώνες φαίνεται σαν να είχαμε κάνει κάτι λάθος αλλά όταν βλέπουμε αναλυτικά την στρατηγική που χρησιμοποιήσαμε καταλαβαίνουμε ότι ήταν η σωστή. Στον πρόσφατο αγώνα κάναμε κάποιες επιλογές για να είμαστε πιο επιθετικοί, δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε στο μέγιστο», επεσήμανε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x