Οι Χρήστος Σανδαλάκης/Σωτήρης Μπρέτας (πιλότος) έφτασαν μέχρι τον «μικρό» τελικό των σπριντ, όπου συμμετείχαν συνολικά 18 πληρώματα, αποκλείοντας στα προημιτελικά τους Ολλανδούς, «χρυσούς» Παραολυμπιονίκες του Ρίο στην ατομική χρονομέτρηση, Μπάνγκμπα/Μπος.

Το ελληνικό δίδυμο, το οποίο είχε προκριθεί στην οκτάδα με την τέταρτη καλύτερη επίδοση (10.233), στα ημιτελικά ηττήθηκε από τους Βρετανούς, κατόχους τριών Παραολυμπιακών μεταλλίων, Φατσί/Ρόθραμ, ενώ στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο έχασε από τους Πολωνούς Μπροζόφσκι/Κουζίνσκι.

Στις γυναίκες, οι Ελένη Καλατζή/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος), μπήκαν στα προημιτελικά με την τέταρτη καλύτερη επίδοση (μεταξύ 12 πληρωμάτων), η οποία, μάλιστα, ήταν και νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Κάλυψαν την απόσταση των 200 μέτρων σε 11.646, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των Χαλκιαδάκη/Μηλάκη από τις 13 Απριλίου 2014 στο Μεξικό.

Στην οκτάδα, ηττήθηκαν από τις Αμερικανίδες Ζούντελ/Γκρέι, επέστρεψαν, όμως, στις νίκες στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 με αντίπαλο την Πολωνία (Μπιεντρζίτσκα/Γιαζίνσκα).