Mini Football

Φουριόζοι στην επανέναρξη!

Τα ματς των Αθηνών έκαναν θεαματικό ποδαρικό στο 2016 για το 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League!

Ο κορυφαίος θεσμός φιλοξένησε την πρώτη αγωνιστική δράση για το νέο έτος και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά: Γκολ, διάθεση και θέαμα ήταν τα στοιχεία που έδειξαν ότι οι ομάδες είχαν ανάγκη να μπουν και πάλι στο γήπεδο για να απολαύσουν τη συμμετοχή τους.

To iyouth αποφάσισε να υποστηρίξει το Total UNI-League και να συνδέσει το όνομά του μαζί του, ως το πλέον νεανικό και πρωτοπόρο ταξιδιωτικό γραφείο.

Συγκεκριμένα, είχαμε τα εξής αποτελέσματα:


Cobra FC – Αλκοολικοί 3-6

Παρταλιακός – Alkatraz 3-13

Φιλόδοξοι Άμπαλοι – Rebeloi 3-10

Αλκοολικός Αστέρας – Belvederes 9-4

Nacoli – Παλαίμαχοι 11-0

Villagers FC – Κομπαρσιακός 8-2

Μέγιστοι – Θράκο FC 9-3

Bukaneiros – Μπασκετάκι FC 5-10

Aston Civilla – Κοντόπευκο 9-5

H UMBRO συνεχίζει την θεαματική της παρουσία στην Ελλάδα με την υποστήριξή της στο Total UNI-League! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ.

Το www.ekdromi.gr σε συνεργασία με εκατοντάδες διαφορετικά ξενοδοχεία σε όλη τη χώρα θα προσφέρουν ένα ονειρεμένο δώρο στους παίχτες: Δωροεπιταγές σημαντικής αξίας για διαμονές σε ξεχωριστά καταλύματα σε όλην την Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x