Επικαιρότητα

Γάμος στη φυλακή για τον διαβόητο κατάδικο Τσαρλς Μπρόνσον

Ηθοποιός η νέα σύζυγός του - Μόλις πέντε οι καλεσμένοι στην κεκλεισμένων των θυρών τελετή - Καλυμμένη με μωβ κουβέρτα έφτασε η νύφη - Το μήνυμα που έστειλε στους νέους.

Μέσα στη φυλακή παντρεύτηκε ο διαβόητος ισοβίτης της Βρετανίας, Τσαρλς Μπρόνσον (Μάικλ Πίτερσον), με την εκλεκτή της καρδιάς του, την 37χρονη Πόλα Γουίλιαμσον, η οποία πρωταγωνιστεί σε σαπουνόπερες.

Η νύφη έφτασε στις φυλακές HMP Wakefield με το πρόσωπό της καλυμμένο με μία μωβ κουβέρτα, αλλά και περιτριγυρισμένη από συγγενείς και φίλους.

Μόλις πέντε άνθρωποι άκουσαν τον Μπρόνσον να λέει το «I do» σε μία κεκλεισμένων των θυρών τελετή που ξεκίνησε στις δύο το μεσημέρι (τοπική ώρα).

inner

Οι προσκεκλημένοι έφταναν στη φυλακή την ώρα που ένα μαύρο κάμπριο Saab που έγραφε στην πλαϊνή πόρτα «Free Charles» ήταν σταθμευμένο απ' έξω, ενώ ένα δεύτερο αυτοκίνητο, μία ασημί Mercedes με το «Just Married» βρισκόταν επίσης έξω από τη φυλακή για να μεταφέρει τη νύφη.

Την ίδια στιγμή, ο Μπρόνσον «συμβούλευσε» νεαρούς που έχουν πάρει το δρόμο του εγκλήματος να μην κάνουν τα ίδια λάθη με εκείνον. Το μήνυμά του τοποθετήθηκε έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η σύζυγός του.

inner

Το μακροσκελές μήνυμα ανέφερε: «Τι θέλω να πω στους νέους που είναι έτοιμοι να πάρουν το δρόμο της παρανομίας; Είναι απλό. Πατήστε φρένο. Σταματήστε και σκεφτείτε. Τα πράγματα είναι απλά, είναι ο δρόμος προς την κόλαση. Μην το κάνετε. Δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω το χρόνο. Χάνεται, φεύγει για πάντα. Μια ζωή χαμένη. Σκεφτείτε το, για χρόνια, δεκαετίες. Προσπαθήστε να σκεφτείται τι ζημιά και πόνο θα προκαλέσετε στη ζωή των οικογενειών σας. Είναι τρομακτικό. Θέλω να σας πω τι κάνει (το έγκλημα): καταστρέφει ζωές και μετατρέπει τους ανθρώπους σε ψυχές χωρίς καρδιά. Όταν είστε νέοι νομίζετε ότι είναι έξυπνο να κάνετε τους σκληρούς. Μεγάλα σκληρά αγόρια, αλλά οι μητέρες σας στο σπίτι κλαίνε. Θα πρέπει κάθε μήνα να σας επισκέπτεται. Θα πρέπει να την ελέγχουν πριν μπει να σας δει. Η μητέρα σας είναι άλλη μία στατιστική του εγκλήματός σας. Είναι ένα θύμα ακόμη. Σκεφτείτε τη να σας επισκέπτεται για 20 με 30 χρόνια στη φυλακή. Σκεφτείτε την αγωνία και τον πόνο. Ο γιος της πέταξε στα σκουπίδια τη ζωή του. Την πονάει. Μετά πεθαίνει με ραγισμένη καρδιά κι εσείς είστε ακόμη στη φυλακή. Δεν ήσασταν εκεί για αυτή. Δεν θα είστε ποτέ. Μπορεί να μην σας αφήσουν να πας στην κηδεία της. Τότε, όταν όλα θα έχουν τελειώσει ποιός θα σας επισκεφθεί. Εάν και όποτε βγείτε από τη φυλακή και επισκεφθείτε τον τάφο της, τι μπορείτε να πείτε τότε; Αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του κόσμου της φυλακής. Είναι κρύος, σκληρός και κακός. Δεν υπάρχουν λαμπερά επιτεύγματα σε ένα κελί φυλακής», έγραφε μεταξύ άλλων το μήνυμα του Μπρόνσον.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x