Βόλεϊ

Για το προβάδισμα στην Ουγγαρία ο Ολυμπιακός

Στην Ουγγαρία βρίσκεται από την Κυριακή το μεσημέρι η αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για τον πρώτο προημιτελικό του Challenge Cup κόντρα την Μπεκεσκάμπα.

Οι «ερυθρόλευκες» την Τρίτη στις 19.30 θα αναμετρηθούν με την ουγγρική ομάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει το πλεονέκτημα, ενόψει του επαναληπτικού στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 3 Μαρτίου.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε πως: «Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ουγγαρία. Η Μπεκεσκάμπα είναι μια καλή ομάδα και θα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο, ερχόμαστε από δυνατούς αγώνες και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί που θα μας δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα ημιτελικά, καθώς έχουμε τον δεύτερο αγώνα στου Ρέντη».

Η Σάσκια Χίπε δήλωσε πως: «Η προσοχή μας είναι πλέον μόνο στον αγώνα κόντρα στην Μπεκεσκάμπα. Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για αυτήν την ομάδα. Είναι πολύ καλό ότι πήγαμε μια μέρα νωρίτερα στην Ουγγαρία, καθώς έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε.

Είναι καλό για εμάς που το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός έδρας. Θα τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα στη συνέχεια στην έδρα μας για την πρόκριση στα ημιτελικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x