Stoiximan Super League

Γιατί δεν επιστρέφει ο Καραγκούνης

Οι... πληγές του παρελθόντος στάθηκαν εμπόδιο για την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε ποιες είναι αυτές...

Με σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα γίνουν γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους –τελικά- ο Γιώργος Καραγκούνης δεν θα φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα.

Ωστόσο, λίγο – πολύ αυτοί (οι λόγοι) είναι γνωστοί εδώ και καιρό αν και προς στιγμήν κάποιοι πίστεψαν ότι έχουν ξεπεραστεί τα προβλήματα.

Όπως αναφέρει η Sportday, μεγάλο ρόλο έπαιξε η κόντρα που ξέσπασε πέρσι μεταξύ Αλαφούζου – Καραγκούνη για την έλευση του Νταμπίζα στην ομάδα.

Επίσης, η απόφαση του «Κάρα» να αγωνιστεί και πάλι στη Φούλαμ την στιγμή που ο Παναθηναϊκός έκανε ένα νέο ξεκίνημα σαν ομάδα και του είχε ζητήσει τη βοήθειά του με την παρουσία του στο ρόστερ. Αυτό ενόχλησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο χρόνος δεν ήταν ικανός να γιατρέψει τις πληγές.

Υπάρχει επίσης και μία άποψη εντός Παναθηναϊκού ότι ο Καραγκούνης δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας που έχει χτιστεί κι ότι ενδεχομένως η επιστροφή του θα διαταράξει αγωνιστικά τις ισορροπίες.

Όπως και να έχει, σήμερα αναμένεται η θέση της ΠΑΕ για το θέμα. Περίπτωση ανατροπής φυσικά δεν υπάρχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x