Ιταλία

Γκαλιάνι: «Του χρόνου μαζί μας ο Αμπιάτι»

Στην επιβεβαίωση ότι ο Κριστιάν Αμπιάτι θα παραμείνει στη Μίλαν και την επόμενη σεζόν προχώρησε ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Την παραμονή του Κριστιάν Αμπιάτι στην Μίλαν και την επόμενη σεζόν προανήγγειλε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στη Σιένα.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο, αλλά η παραμονή του στους «ροσονέρι» πλέον φαντάζει αρκετά πιθανή μετά τη χθεσινή του εμφάνιση στο Τορίνο.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Αμπιάτι, ο οποίος ήταν εξαιρετικός σήμερα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου. Θα είναι σίγουρα εδώ και την επόμενη σεζόν. Είναι το είδος του τερματοφύλακα που διατηρεί τα αποτελέσματα και σώζει στα σουτ των αντίπαλων επιθετικών», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του συλλόγου για τον Ιταλό πορτιέρο και στη συνέχεια σχολίασε την εικόνα της Μίλαν στο χθεσινό ματς με την Σιένα:

«Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα έχουμε τέσσερις βαθμούς προβάδισμα από την Φιορεντίνα και χρειάζεται να κερδίσουμε τα δύο από τα επόμενα τρία ματς στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι η τρίτη θέση είναι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα μπορούσαμε να έχουμε από την αρχή της σεζόν».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x