Stoiximan Super League

Γκατούζο: «Έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου»

Λάθος χαρακτήρισε το ξέσπασμά του στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Τζενάρο Γκατούζο μιλώντας σε ισπανικό ΜΜΕ.

Λάθος χαρακτήρισε το ξέσπασμά του στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Τζενάρο Γκατούζο μιλώντας σε ισπανικό ΜΜΕ.

«Δεν είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις, αλλά όταν ο Τύπος δεν γράφει αλήθειες αυτά γίνονται. Δεν είμαι υπερήφανος για όσα είπα όμως έπρεπε να τα βγάλω από μέσα μου. Σίγουρα πάντως είναι πιο εύκολο να είσαι παίκτης αντί προπονητής», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός για την έντονή αντίδραση που είχε και συνέχισε:

«Αγαπώ την δουλειά μου. Το να παραιτείται κάποιος, σημαίνει ότι τα παρατάει. Εγώ δεν έχω μάθει να τα παρατάω και ούτε θα το κάνω. Έχω σκοπό να πάω όσο πιο μακριά μπορώ».

Τέλος, αναφέρθηκε στους πίκτες που θα ήθελε να έχει υπό των εντολών του στον ΟΦΗ.

Ποιον θα ήθελε ο Γκατούζο στον ΟΦΗ; Ο ίδιος απάντησε:

«Τον Πίρλο. Έπαιξα μαζί του για 15 χρόνια. Είναι νικητής, με σπουδαία προσωπικότητα. Είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή μου. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι μηχανή-γκολ... Είναι φαινόμενο... Πολύ έξυπνος με μεγάλη καρδιά και τον Μάνουελ Νόιερ. Για εμένα είναι εκείνος που άλλαξε την θέση του τερματοφύλακα. Είναι ένας γκολκίπερ-"σκούπα" που μπορεί να παίζει μέσα αλλά και πολύ έξω από την περιοχή του», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x