Viral

Γράφει ιστορία ο Ροναλντίνιο: Θα παντρευτεί… δυο γυναίκες ταυτόχρονα! (pic)

Έναν ακόμα λόγο (ή μάλλον δυο) για να θεωρείται το απόλυτο ανδρικό ίνδαλμα θα δώσει ο Ροναλντίνιο. Θα παντρευτεί… ταυτόχρονα τις γυναίκες με τις οποίες συζεί στην πολυτελή έπαυλή του.

Εκατομμύρια πιτσιρικάδες στον κόσμο ονειρεύονται να γίνουν μια μέρα Ροναλντίνιο.

Προσεχώς όμως και εκατομμύρια άνδρες στον κόσμο θα ονειρεύονται να γίνουν μια μέρα Ροναλντίνιο! Γιατί ο Βραζιλιάνος μύθος ετοιμάζεται να γίνει το απόλυτο ίνδαλμα και εκτός αγωνιστικού χώρου!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο πρώην σταρ της Μπαρτσελόνα πρόκειται να παντρευτεί με… δυο γυναίκες ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!

Έχοντας χρόνια δεσμό λοιπόν με την Πρισίλα Κοέλιο και διατηρώντας παράλληλη σχέση από το 2016 με την Μπεατρίς Σόουζα, ετοιμάζεται να τις αποκαταστήσει αμφότερες!

Εξάλλου ζουν όλοι μαζί αρμονικά στην πολυτελή έπαυλή του στο Μπέλο Οριζόντε, ενώ ο ίδιος φροντίζει να μην μένει καμία παραπονεμένη, διαθέτοντάς τους από 1.700 ευρώ σε έκαστη μηνιαίως για να τα ξοδεύει όπως θέλει και κάνοντάς τους ακριβώς τα ίδια δώρα.

Όπως αναφέρουν λοιπόν τα ευχάριστα νέα, ο Ροναλντίνιο τους έκανε την πρόταση τον περασμένο Γενάρη (με ένα δαχτυλίδι στην καθεμία) και τον προσεχή Αύγουστο το… τρίο θα συνδεθεί με τα δεσμά του γάμου στη Σάντα Μόνικα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x