Γενικά

«Γυαλιά καρφιά» σε Press Conference για show του Πέτρου Πολυχρονίδη

Με σπασμένα τραπέζια και... κορμιά, ολοκληρώθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου, του promotion ΖΜΑΚ, που διοργανώνει επαγγελματικούς αγώνες wrestling (κατς).

Με σπασμένα τραπέζια και... κορμιά, ολοκληρώθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου, του promotion ΖΜΑΚ, που διοργανώνει επαγγελματικούς αγώνες wrestling (κατς). Το show που ανήκει στο δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη, ετοιμάζεται για event στις 10 Απριλίου με την ονομασία ZMAK CHAMPIONS 2016.

Η επίσημη συνέντευξη Τύπου όμως, διεκόπη άδοξα, καθώς οι έξι main eventers και διεκδικητές του τίτλου, ήρθαν στα χέρια όπως θα δείτε στο video.




Πρέπει βεβαίως να υπενθυμίσουμε πως τα show επαγγελματικής πάλης, τα οποία έχουν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον πλανήτη (όπως το WWE για παράδειγμα), δεν αποτελούν μέρος της αθλητικής κουλτούρας. Πρόκειται για σεναριακά events με στοιχεία θεάτρου αλλά και πάλης. Αυτή η μορφή διασκέδασης ή η ποπ κουλτούρα του κατς, άνθισε στην Ελλάδα απο τον μεσοπόλεμο έως τα μέσα της δεκαετίας του 90' (μέχρι τους αγώνες του Αποστόλη Σουγκλάκου) και επανέρχεται στη σύγχρονη μορφή της, μέσα από το show του παρουσιαστή του Τροχού της Τύχης και παραγωγού του ΣΠΟΡ FM, χάρη στο ΖΜΑΚ.

Δείτε εδώ 24λεπτά highlights από το προηγούμενο event ΖΜΑΚ WARS.


ZMAK WARS 2016 HIGHLIGHTS από ZMAK_Channel

Δείτε το trailer του επόμενου event.



Περισσότερα στοιχεία για το ZMAK στην επίσημη ιστοσελίδα του.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x