Βόλεϊ

Γύρισε για χάρη της ΑΕΚ

Στην Ελλάδα για χάρη της ΑΕΚ επιστρέφει ο Ντούσκο Νοβόσελατς, ο οποίος θα ενισχύσει την θέση του πασαδόρου των «κιτρινόμαυρων» μέχρι το τέλος της σεζόν, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γκενς.

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στο αντρικό τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ, καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντούσκο Νοβόσελατς.

Ο Σέρβος πασαδόρος συμφώνησε με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να καλύψει το κενό που άφησε το «διαζύγιο» με τον Τζόρντι Γκενς.

Φέτος ξεκίνησε να αγωνίζεται στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, ενώ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του απ’ τον Ηρακλή τη σεζόν 2012-13.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Το ΤΑΑ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία του με τον Σέρβο βολεϊμπολίστα Dusko Novoselac ο οποίος συμφώνησε και θα ενισχύσει την ομάδα μας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η διοίκηση καλωσόρισε τον Novoselac στην οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στο νέο του ξεκίνημα. Ο Σέρβος πασαδόρος αναμένεται στην Ελλάδα την Τρίτη (31/12) για να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και να ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Το who is who του Novoselac:

O Novoselac γεννήθηκε στις 30/1/1984 στην Sremska Mitovica της Σερβίας και έχει ύψος 1.97 μ. Αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου και είναι διεθνής με την ομάδα Νέων της Σερβίας. Είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του τη σεζόν 2012-13 από τον Ηρακλή. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 από τη Srem Simex Sr. Mitrovica. Το 2001 πήρε μεταγραφή για την Partizan όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2008. Τη σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε στην Κύπρο με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας και τη σεζόν 2009-10 στην Τουρκία με τη φανέλα της MEF Okullari. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Σερβία (2010-11, Radnicki Kragujevac) και πέρασε από το Μαυροβούνιο (2011-12, Buducnost Podgorica). Τη φετινή σεζόν είχε ξεκινήσει στην BTV Bratislava της Σλοβακίας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x