Μουσική

Η Adele ακύρωσε τις συναυλίες της στο Wembley - Τι συνέβη;

«Έχει σπάσει η καρδιά μου, σας διαβεβαιώ», έγραψε στο twitter, την Παρασκευή, η διάσημη τραγουδίστρια

Η Adele, ακύρωσε τις τελευταίες δύο sold out συναυλίες της στο Wembley, καθώς όπως εξήγησε τραυμάτισε τις φωνητικές της χορδές.

«Έχει σπάσει η καρδιά μου, σας διαβεβαιώ», έγραψε στο twitter, την Παρασκευή, η διάσημη τραγουδίστρια και εξήγησε στους θαυμαστές της με ένα ιδιόχειρο σημείωμα που δημοσίευσε πως παίρνει φάρμακα για τις φωνητικές της χορδές και δεν μπορεί να τραγουδήσει σήμερα και αύριο Κυριακή.

Δείτε την ανάρτηση της Adele:



Πριν δυο μέρες, σε ένα κατάμεστο Wembley η Adele, ξεσήκωσε το κοινό της το οποίο είχε κατακλύσει το στάδιο του Λονδίνου για να απολαύσει το μουσικό φαινόμενο της δεκαετίας.

«Γεια σου Γουέμπλεϊ! Δεν υπήρξα ποτέ τόσο γαμ…μένα φοβισμένη σε όλη τη ζωή μου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της ερμηνεύτριας που έκαναν τους 98.000 θαυμαστές της να παραλληλίσουν από ενθουσιασμό.

Η ίδια, μάλιστα, πριν τραυματίσει τις φωνητικές της χορδές, είχε ανακοινώσει μέσω Instagram ότι μάλλον αυτή θα είναι η τελευταία της περιοδεία. Αξίζει να σημειωθεί. πως όλα τα εισιτήρια και για τις τέσσερις συναυλίες στο Wembley είχαν εξαντληθεί και οι πωλήσεις έσπασαν τα ρεκόρ για το συγκεκριμένο στάδιο.



Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x