Γενικά

Η BMW σε… επικίνδυνες αποστολές

Η BMW θα είναι ο αποκλειστικός παγκόσμιος αυτοκινητιστικός εταίρος της επόμενης περιπέτειας του θρυλικού κινηματογραφικού franchise των «Επικίνδυνων Αποστολών».

Η περιπέτεια με τίτλο «Mission: Impossible – Rogue Nation», αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Ιουλίου. Είναι η δεύτερη φορά που η BMW «αποδέχεται την πρόκληση μιας επικίνδυνης αποστολής» παρέχοντας τεχνολογική υποστήριξη στην ομάδα παραγωγής προκειμένου να γυριστούν συναρπαστικές, παράτολμες σκηνές δράσης με αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Η BMW έχει ήδη συνεργαστεί με την Paramount στο παρελθόν και συγκεκριμένα στην επιτυχημένη ταινία «Mission: Impossible - Ghost Protocol» το 2011.
Το επίσημο trailer της ταινίας κυκλοφόρησε χθες σε όλο τον κόσμο και δίνει στους θαυμαστές μία πρώτη γεύση από ένα ισχυρό κοκτέιλ δράσης και αδρεναλίνης που μόνον ο Εθαν Χαντ (Τομ Κρουζ) και η ομάδα Impossible Mission Force (IMF) μπορούν να προσφέρουν – μεταξύ άλλων με θεαματικές σκηνές οδήγησης όπου η νέα BMW M3 δοκιμάζεται στα όριά της...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x