Βόλεϊ

Η αποστολή της Εθνικής βόλεϊ για Λουξεμβούργο

Την Τρίτη θα αναχωρήσει η αποστολή της Εθνικής βόλεϊ ανδρών για το Λουξεμβούργο, ώστε να αντιμετωπίσει το τοπικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του EURO.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, λόγω του προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες, δεν θα ακολουθήσει την αποστολή και χρέη πρώτου προπονητή θα αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του, Παύλος Καραμαρούδης, και βοηθού ο Παναγιώτης Λακασάς.

Μοναδική αλλαγή στη 14άδα σε σχέση με το παιχνίδι με τη Σουηδία το περασμένο Σάββατο θα είναι ο Σταύρος Κασαμπαλής, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Ντίμα Φιλίποφ.


Αναλυτικά, η 14άδα που θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο:

Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Σταύρος Κασαμπαλής (ΑΠΟΕΛ - Κύπρος)

Διαγώνιοι: Νίκος Ζουπάνης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ηρακλής Παπαδόπουλος (ΑΕΚ)

Ακραίοι: Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός ΑΟ), Μενέλαος Κοκκινάκης (Stade Poitevin Volley Beach - Γαλλία), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Ανδρέας Φράγκος (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Θανάσης Πρωτοψάλτης (VFB Volleyball Friedrichshafen - Γερμανία)

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός ΣΦΠ), Γιάννης Τακουρίδης (ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Πελεκούδας (Παναθηναϊκός ΑΟ)

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Παναθηναϊκός ΑΟ), Άκης Δαρίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ)


Την αποστολή θα ακολουθήσουν ο τιμ μάνατζερ, Μάριος Γκιούρδας, ο φυσιοθεραπευτής, Γιώργος Κουφός, ο στατιστικολόγος Γιώργος Σομπόνης και ο φροντιστής, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x