sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Η γκίνια του Μπεργκ από την άσπρη βούλα

Ήρθε στην Ελλάδα με 19 εύστοχες εκτελέσεις στις συνολικά 22 που είχε αναλάβει στην καριέρα του, πριν φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι πως η άσπρη βούλα, δεν τον "πάει" στην Ελλάδα

Το πέναλτι που απώλεσε απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ ήταν το 3ο που έχασε στην θητεία του με την πράσινη φανέλα ο Σουηδός, σε επίσημα ματς και συνολικά 4ο (αφού υπάρχει κι ένα σε φιλικό).

Του Κώστα Μιαούλη

Η αρχή έγινε με το χαμένο πέναλτι με τον ΠΑΟΚ την 6η αγωνιστική της περιόδου 2013-2014, όταν ο Σουηδός έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια στην ήττα με 2-1 από τον «Δικέφαλο του Βορρά», στις 6.10.2013.



Στο πρωτάθλημα της προηγούμενης σεζόν, έχασε πέναλτι την 1η Φεβρουαρίου, στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο τέλος του πρώτου μέρους κι ενώ ο Παναθηναϊκός είχε πάρει προβάδισμα 1-0 από νωρίς με τον Πέτριτς. Η απώλεια αυτή δεν κόστισε, αφού οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0.


Ο Μπεργκ έχει χάσει πέναλτι και σε φιλική αναμέτρηση πέρσι το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου, απέναντι στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, όταν οι «πράσινοι» επικράτησαν με σκορ 2-1.


Στις εκτελέσεις πέναλτι που σχετίζονται με τον Μπεργκ, υπάρχει κι ένα ακόμα παρασκήνιο. Ο Σουηδός, έχει διευκρινιστεί μετά το ματς με την Βέροια στην 12η αγωνιστική της περασμένης σεζόν, πως ο ίδιος δεν επιθυμεί να εκτελεί τα πέναλτι που κερδίζει ο ίδιος. Χθες ανέλαβε την εκτέλεση μιας και την παράβαση κέρδισε ο Καρέλης στη φάση του πέναλτι που χάθηκε, όμως δεν ευστόχησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x