Euro 2024

Η γυναίκα του Μουρίνιο έριξε… πόρτα στην Αγγλία

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε το ρόλο που έπαιξε η γυναίκα του στο να αρνηθεί πρόταση για τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

«Η γυναίκα μου, μου είπε να μην αποδεχθώ, και είχε δίκιο»…

Τα λόγια αυτά της γυναίκας του, Ματίλντε, τον απέτρεψαν από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας παραδέχθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει με γνωστή ιστοσελίδα για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ο Λάμπαρντ, ο Τέρι, ο Τζο Κόουλ, όλοι μου τηλεφωνούσαν και μου έλεγαν ‘’έλα, έλα, έλα’’», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια ανέφερε και άλλες κρούσεις που είχαν οι παίκτες του από άτομα άλλων ομάδων.

«Άνθρωποι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ επικοινώνησαν μαζί μας και μας έλεγαν… ‘’Πείτε στον προπονητή σας να έρθει’’. Η πραγματικότητα είναι πως είχα πολλούς λόγους για να αποδεχθώ και να αναλάβω την εθνική Αγγλίας», ανέφερε ο Μουρίνιο.

«Η γυναίκα μου όμως, μου είπε να μην το κάνω και τελικά ήταν η σωστή απόφαση… Ναι ήταν η σωστή απόφαση. Μιλάμε για μια διαδικασία πριν από επτά χρόνια για την οποία θα έπρεπε να περιμένω δύο χρόνια για μια μεγάλη διοργάνωση. Δεν μπορώ να περνάω δύο χρόνια παίζοντας απέναντι στο Καζακστάν και το Σαν Μαρίνο», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x