Επικαιρότητα

Η μαφιόζικη εκτέλεση του Γρίβα έξω από σχολείο - Επαγγελματικό χτύπημα

Αποφασισμένοι και με σχέδιο ήταν οι συνολικά τέσσερις δράστες της εκτέλεσης του μπράβου έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά από όπου διέφυγαν με ψυχραιμία.

Αποφασισμένοι και με σχέδιο ήταν οι συνολικά τέσσερις δράστες της εκτέλεσης του μπράβου έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά από όπου διέφυγαν με ψυχραιμία.

Οι κινήσεις τους δείχνουν ότι παρακολουθούσαν τον στόχο τους, έχοντας αποφασίσει το που και το πως θα χτυπήσουν.

Ο μεγαλόσωμος μπράβος Βασίλης Γρίβας δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Μόλις είχε αφήσει το παιδί του στο σχολείο και είχε μπει στο αυτοκίνητό του, όταν κατέφτασαν οι δολοφόνοι του στην οδό Σαλώνων με αυτοκίνητο πιθανότατα κλεμένο. Ο ένας εξ αυτών κατέβηκε και άδειασε το 9αρι πιστόλι πάνω στο θύμα.

Ο συνεργός του τον περίμενε στο όχημα. Μόλις εκτέλεσε τον Βασίλη Γρίβα πήγε και αυτός στο ΙΧ κι από εκεί έφυγαν μέχρι την οδό Αγαμέμνονος που είναι δύο στενά πιο πάνω από το 2ο δημοτικό σχολείο, περίπου 600 μέτρα απόσταση από το σημείο.

Εκεί τους ανέμεναν άλλοι δύο συνεργοί τους με μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού. Τους παρέλαβαν και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Από τα πυρά τραυματίστηκε μία γυναίκα η οποία δέχτηκε σφαίρα που εξοστρακίστηκε. Πρόκειται για 37χρονη μητέρα παιδιού και η ζωή της δεν κινδυνεύει, καθώς το τραύμα της είναι αριστερά στον ώμο.

Μητέρα μαθητή του σχολείου που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέφερε οτι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την προσευχή.

«Μόλις είχα αφήσει το παιδί μου στο σχολείο. Επιστρέφοντας, στο σπίτι μου, ενημερώθηκα ότι πέφτουν πυροβολισμοί στο σχολείο. Έτρεξα και είδα έναν άντρα πεσμένο στο αυτοκίνητό του», είπε.



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x