Γερμανία

Η Ντόρτμουντ συγχωρεί…

Λίγες ώρες μετά τη συγγνώμη του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, που τραγουδούσε ένα προσβλητικό σύνθημα σε βάρος της Ντόρτμουντ, η διοίκηση της Μπορούσια την έκανε αποδεκτή.

Όταν ο «θύτης» καταλαβαίνει αμέσως το λάθος του και το «θύμα» έχει καλή θέληση, το θέμα λήγει άμεσα. Έτσι έγινε με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, που ζήτησε συγγνώμη για το προσβλητικό σύνθημα που τραγουδούσε σε βάρος της Ντόρτμουντ, με τη διοίκηση της Μπορούσια, να την κάνει αποδεκτή λίγες ώρες αργότερα.

Ο διεθνής μέσος της Μπάγερν Μονάχου απολογήθηκε μέσω βίντεο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο facebook και η γερμανική ομάδα απάντησε με ποστάρισμα στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας τα εξής:

«Αγαπητέ Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ. Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (σε συγχαίρουμε για μια ακόμη φορά) και πίνοντας ένα ποτήρι μπύρα παραπάνω, είναι λογικό να βγαίνουν δυνατά συναισθήματα, που εκφράζονται με απερίσκεπτο τρόπο. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πάντα σε θεωρούσαμε δίκαιο αθλητή, που δεν άνοιξε ποτέ βεντέτα με κανέναν, ειδικά λόγω ενός τραγουδιού, συνεπώς κάνουμε δεκτή την συγγνώμη σου».

Επιμέλεια: Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x