Κινηματογράφος

Η ολοκληρωμένη εκδοχή του Kill Bill έρχεται το 2015

Ο Κουνέντιν Ταραντίνο προανήγγειλε την κυκλοφορία του Kill Bill: The Whole Bloody Affair, κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά.

Είναι γνωστό ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο το έχει ένα θεματάκι με τις μεγάλες διάρκειες στις ταινίες του. Το όνομα του και μόνο βέβαια πλέον είναι αρκετό για τα στούντιο, για να μην του βάζουν εμπόδια σε αυτό το θέμα.

Πίσω στο 2003 όμως είχε αναγκαστεί να αφαιρέσει από το πλάνο του για τα δύο kill bill, περίπου ένα μισάωρο κομμάτι που θα είχε τη μορφή animation λόγω περιορισμού στο χρόνο που είχε στη διάθεση του.

Το 2011 λοιπόν η έξτρα σκηνή (που είχε ολοκληρωθεί στο μεταξύ από ένα στούντιο animation) μπήκε στις ταινίες και το τελικό αποτέλεσμα με τίτλο Kill Bill: The Whole Bloody Affair, προβλήθηκε για μία και μοναδική φορά στο New Beverly και από τότε κανένας δεν άκουσε ξανά γι αυτό.

Μέχρι το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο Κουέντιν Ταραντίνο ρωτήθηκε για το θέμα στην Comic Con.

Ο 51χρονος αποκάλυψε ότι είναι σε συζητήσεις με την Weinstein Company για την προβολή της ταινίας κάποια στιγμή το 2015 σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων.

Και αυτό θα είναι το καλύτερο αντίδοτο στην αναμονή για τη νέα του ταινία που θα έχει τον τίτλο The Hateful Eight, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν τελικά στα τέλη της χρονιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x