Γ' Εθνική

«Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία»

Αισιόδοξος ότι ο Άρης θα βρει τον δρόμο του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μπουγιουκλής και τόνισε ότι χρειάζεται ηρεμία η ομάδα του, ενώ διέκρινε ότι οι παίκτες του ήταν πιεσμένοι κόντρα στην Καστοριά.

Σίγουρος ότι ο Άρης θα βελτιωθεί, ειδικά μετά τον Ιανουάριο, εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μπουγιουκλής στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Καστοριά για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Ο υπηρεσιακός προπονητής των «κιτρίνων» επισήμανε ότι οι παίκτες του εμφανίστηκαν πιεσμένοι στην αναμέτρηση του Σαββάτου και ότι η ομάδα χρειάζεται ηρεμία.

«Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είχαμε την τελική ενέργεια. Στο δεύτερο ήρθε το γκολ και απλουστεύτηκαν τα πράγματα. Γενικά, η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και από εδώ και πέρα που θα έρθει και ο καινούριος προπονητής θα βρει τον δρόμο της», σχολίασε.

Ερωτηθείς αν μπορεί να βγει πρωταθλητής ο Άρης απάντησε: «Σήμερα είχαμε μικρές αποστάσεις, δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες και αυτό θέλουμε. Διαπίστωσα μια πίεση στους παίκτες και προσπάθησα να τους αποφορτίσω. Μπορεί άνετα να βγει πρωταθλήτρια η ομάδα. Ειδικά με τους τρεις παίκτες που θα μπουν τον Ιανουάριο θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα».

Για την αλλαγή του Ατματσίδη: «Είναι καλός παίκτης, μπήκε αργά στην προετοιμασία και σίγουρα θα μας βοηθήσει».

Για τα συναισθήματα του και το αν είναι πιθανό να παραμείνει: «Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αυτός ο τεράστιος σύλλογος δεν αξίζει να παίζει εδώ. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε η ομάδα να φτάσει ξανά εκεί που ήταν. Συζητάμε με τον κ.Γαλανό και θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x