Ψυχαγωγία

Ιαβέρης στον ΣΠΟΡ FM: «Ηλίθιοι και αλαζόνες οι οδηγοί στην Ελλάδα» (audio)

Κάκιστη οδηγική (και όχι μόνο) συμπεριφορά χαρακτηρίζει τους οδηγούς στην Ελλάδα, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Μαρκουίζος, γνωστός και ως Ιαβέρης.

Με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ο γκαρντ της ΑΕΚ, Μάικ Ντίξον, ο Τάσος Μαρκουίζος, γνωστός και ως Ιαβέρης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Δυο Λέρες Μόνο» προσγειώνοντας τους οδηγούς στην Ελλάδα στη σκληρή πραγματικότητα πως δεν οδηγούν όσο καλά... νομίζουν. Και δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει από ηλίθιους μέχρι αλαζόνες.

«Ο κίνδυνος παραμονεύει μονίμως. Το πρόβλημα είναι να κοντρολάρουμε το νου μας και να μην πιστεύουμε πως ό,τι γίνεται θα συμβεί μόνο στους άλλους. Αυτό που λείπει από το σύστημα είναι να μάθει τους Έλληνες ότι δεν ξέρουν να οδηγούν. Θα πρέπει ο Έλληνας να κατέβει από το τεράστιο καλάμι της αλαζονείας του. Είμαστε ο χειρότερος λαός στον πλανήτη σε πολιτισμό καθ’ οδόν. Ο χώρος του δρόμου είναι ναρκοθετημένος κι αντί να προσέχεις τα βήματά σου κάνεις… τσιγκολελέτες», είπε μεταξύ άλλων ο οδηγός αγώνων και ειδικός στα μαθήματα οδηγικής συμπεριφοράς.

Ακούστε το χειμαρρώδες ξέσπασμά του μιλώντας στους Γιώργο Μαραθιανό και Στέφανο Χάρη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x