Μοτοσικλέτα

Ιδού η ολοκαίνουργια Kawasaki Ninja H2R

Όταν η Kawasaki συνέλαβε για πρώτη φορά την ιδέα της Ninja H2R, ο βασικός στόχος του σχεδίου ήταν να προσφέρει μια αίσθηση επιτάχυνσης που κανένας αναβάτης δεν είχε νιώσει.

Μία από τις βασικές αρχές της Kawasaki ήταν πάντα ότι μια μοτοσικλέτα πρέπει να είναι διασκεδαστική στην οδήγηση. Παρόλο που μπορεί κάποιος να απολαύσει μια μοτοσικλέτα με διάφορους τρόπους, στην Kawasaki πιστεύουν ότι η έντονη επιτάχυνση αποτελεί ένα βασικό παράγοντα που προσφέρει απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση.
Η Ninja H2R κινείται από έναν κινητήρα με υπερσυμπιεστή αερίων, που μπορεί να αποδώσει ισχύ στο φάσμα των 300 ίππων, σε συνδυασμό με ένα συμπαγή σχεδιασμό που συναντάμε στις μοτοσικλέτες supersport. Το κλειδί για να επιτευχθούν τέτοιες απίστευτες επιδόσεις αποτελεί ο υπερσυμπιεστής αερίων του κινητήρα –μια μονάδα σχεδιασμένη αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, σε συνεργασία με άλλες εταιρείες του ομίλου Kawasaki Heavy Industries (KHI): την εταιρεία Αεριοστρόβιλων και Μηχανημάτων, την εταιρεία Αεροδιαστημικής και το Τμήμα Εταιρικής Τεχνολογίας.

Διαβάστε αναλυτικά για το νέο μοντέλο, στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x