Επικαιρότητα

Ιερόσυλοι παραβίασαν εκκλησία και έκλεψαν… γυαλιά και αυτοκίνητο!

Ιδιαίτερες... επιλογές είχαν οι δύο δράστες στον Βόλο, καθώς δεν ασχολήθηκαν με το παγκάρι ή τα σκεύη και τις εικόνες

Διαφορετικοί από τους συνηθισμένους ήταν οι δυο Έλληνες ιερόσυλοι που τρύπωσαν σε μια εκκλησία στην πόλη του Βόλου! Δεν τους «συγκίνησαν» το παγκάρι, οι εικόνες και τα εκκλησιαστικά σκεύη, αλλά έκλεψαν εντελώς άσχετα πράγματα!

Οι δράστες πήραν μόνο ένα ζευγάρι… γυαλιά ηλίου και το κλειδί ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου! Βγαίνοντας από το ναό, αναζήτησαν το όχημα που άνοιγε το ηλεκτρονικό κλειδί και, όταν το βρήκαν, το έκλεψαν και το έκρυψαν σε δύσβατη περιοχή της Μαγνησίας! Ωστόσο, το κλεμμένο όχημα βρέθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας και αποδόθηκε στον 50χρονο ιδιοκτήτη του.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε και αναζητήθηκαν οι δράστες ηλικίας 29 και 33 χρόνων, αλλά μόνο ο πρώτο εντοπίστηκε στο σπίτι του όπου συνελήφθη και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα του κλεμμένου Ι.Χ. μαζί με έναν αναδιπλούμενο σουγιά με λάμα μήκους 7,5 εκατοστών και τρία κυνηγετικά φυσίγγια. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο 33χρονος αναζητείται.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x