Γενικά

Ηλιάδης: «Το καλύτερο τουρνουά θα είναι το φετινό»

Ως το καλύτερο «ILiadis Cup» της ιστορίας χαρακτήρισε το φετινό, ένατο κατά σειρά, στα Άνω Λιόσια ο Νίκος Ηλιάδης, μιλώντας στον SPORT FM 94,6.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός τζούντο μίλησε στον Μάνο Ζερβάκη και στην εκπομπή «Play Ball» για τη φετινή διοργάνωση και τις συμμετοχές, χαρακτήρισε παράνομη τη διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας και ελπίζει μήπως αναθεωρήσει την απόφασή του ο Ηλίας Ηλιάδης και επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά: «Η προσωρινή διοίκηση είναι παράνομη και η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες για την τύχη της. Έχουν γίνει ασφαλιστικά μέτρα μετά τις εκλογές για να ‘πέσει’ και τον Απρίλιο θα εκδικαστούν και όλοι ελπίζουν πως θα δικαιωθεί η προηγούμενη διοίκηση που κατέπεσε».

«Η προσωρινή διοίκηση με απέλυσε. Το φετινό «Νίκος Ηλιάδης» θα είναι το κορυφαίο όλων των εποχών και έχει μπει στο επίσημο καλεντάρι της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Έχουν δηλώσει 24 χώρες συμμετοχή, όμως πέντε δε θα έρθουν, γιατί επίτηδες η ομοσπονδία δεν έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα και δεν μπορεί να το κάνει αυτό η ΓΓΑ».

«Όλες οι αποστολές πληρώνουν μόνες τους τα έξοδα και δεν τα χρεωνόμαστε εμείς ως διοργανωτές. Τη διοργάνωση θα την καλύψουν τα ελληνικά κανάλια με live streaming. Υπάρχουν ταλέντα στο χώρο και τα προβλήματα στην Ελλάδα τα έχουν αφήσει πίσω σε εξέλιξη, αλλά γίνεται καλή δουλειά».

«Ο Ηλίας θα ξεκουραστεί ένα χρόνο και μετά θα δει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, ώστε να το ξανασκεφτεί αν θα επιστρέψει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x