Επικαιρότητα

ΗΠΑ: Πρώην δήμαρχος είπε στο δικαστήριο ότι κακοποιούσε 4χρονη με τη θέλησή της!

Είπε σε μία κοινωνική λειτουργό πως ξεκίνησε τις επιθέσεις στο παιδί τον Σεπτέμβριο του 2013, αλλά πρόσθεσε πως εκείνη «ξεκίνησε» την κακοποίηση, λέγοντας μάλιστα πως «συμμετείχε πρόθυμα».

Πρώην δήμαρχος στο Οχάιο, που «είχε αφιερώσει την ζωή του στον Ιησού», κακοποιούσε σεξουαλικά επανειλημμένα ένα 4χρονο κορίτσι και την κατηγορεί πως το έκανε με τη θέλησή της.

Ο Ρίτσαρντ Κίναν, που διετέλεσε δήμαρχος του Χάμπαρντ στο Οχάιο, μεταξύ 2010 και 2011, παραπέμφθηκε σε δίκη με οκτώ κατηγορίες βιασμού και 12 κατηγορίες για απόπειρα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο ίδιος δήλωσε αθώος τον περασμένο μήνα, αλλά οι εισαγγελείς δήλωσαν πως παραδέχθηκε τις επιθέσεις στη σύζυγό του, έναν πάστορα, έναν κοινωνικό λειτουργό και στον αδερφό του, όπως αναφέρει το Youngstown Vindicator.

Οι επιθέσεις, όπως ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε, πραγματοποιήθηκαν σε μία περίοδο 3 ετών, αρχής γενομένης από όταν το κοριτσάκι ήταν 4 ετών.

Το κοριτσάκι είπε στην γυναίκα του για τις κακοποιήσεις.

«Το έκανα» δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου.

Ο Κίναν, μάλιστα, εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική, λόγω αυτοκτονικών τάσεων. Εκεί, είπε σε μία κοινωνική λειτουργό πως ξεκίνησε τις επιθέσεις στο παιδί τον Σεπτέμβριο του 2013, αλλά πρόσθεσε πως εκείνη «ξεκίνησε» την κακοποίηση, λέγοντας μάλιστα πως «συμμετείχε πρόθυμα».

Στα όσα δήλωσε στο δικαστήριο, ανέφερε πως το κοριτσάκι μπήκε στο μπάνιο και τον ρώτησε αν μπορούσε να τον αγγίξει στο πέος του. Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, ο Κίναν ισχυρίστηκε ότι φίλησε, χάιδεψε και έκανε στοματικό έρωτα στο κοριτσάκι, ενώ είπε ότι την άφησε να του φιλήσει τα γεννητικά όργανα.

Ο πρώην δήμαρχος θα δικαστεί τον Απρίλιο και έχει αφεθεί ελεύθερος με καταβολή εγγύησης 75.000 δολαρίων με την προϋπόθεση πως δεν θα έχει καμία επαφή με ανηλίκους.

Ο Κίναν ήταν δήμαρχος στο Χάμπαρντ την περίοδο 2010-11, πριν την κακοποίηση του κοριτσιού. Μετά την ορκομωσία του ως δήμαρχος της πόλης που έχει 7.800 κατοίκους, είχε δηλώσει σε περιοδικό, πως ζούσε τη ζωή του με τα διδάγματα της χριστιανικής πίστης και ότι είχε αφιερώσει τη ζωή του στον Ιησού, κάτι που τον έχει σώσει.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x