Νέα μοντέλα

Ηρθε το νέο SsangYong XLV με τιμές από 19.220 ευρώ

H SsangYong, η αρχαιότερη κορεάτικη φίρμα κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων με ειδίκευση στην τετρακίνηση, ανοίγει το δεύτερο μεγαλύτερο κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της.

Μετά το λανσάρισμα του εκρηκτικού νέου TIVOLI, λανσάρει το νέο XLV. Βασισμένο στο εντυπωσιακό πρωτότυπο XLV-Air, το νέο SsangYong XLV «ανοίγει» τη γκάμα της φίρμας προς τα πάνω.

Το νέο XLV, που παίρνει το όνομά του από τις λέξεις «eXciting Lifestyle Vehicle», είναι σχεδιασμένο σαν ένα πολυτελές, πολυχρηστικό crossover, ενώ με το επιπλέον μήκος του προσφέρει ένα διευρυμένο χώρο αποσκευών που το καθιστά ιδανικά πρακτικό για οικογενειακή χρήση.

Έχοντας ως βάση την πλατφόρμα του Tivoli, με 2,6 μέτρα μεταξονίου, το νέο XLV έχει επιμηκυμένο αμάξωμα από την 3η κολόνα (C-pillar) και πίσω, μια αύξηση της τάξης των 238 χλστ. Έτσι ο χώρος αποσκευών του εκτοξεύεται στα 720 λίτρα (ο μεγαλύτερος στην κατηγορία), ενώ η καμπίνα των επιβατών εξακολουθεί και προσφέρει άνετο χώρο φιλοξενίας για 5 ψηλούς ενήλικες, οι οποίοι μπορούν να ταξιδεύουν με περίσσια άνεση για τα πόδια, τους ώμους και τα κεφάλια τους...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x