Ειδήσεις

Καϊμακόγλου: «Είμαστε οικογένεια»

Στη σοβαρότητα που έδειξε η Εθνική απέναντι στην Τουρκία παρά την απουσία του Βασίλη Σπανούλη στάθηκε ο Κώστας Καϊμακόγλου, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM94.6.

Η σοβαρότητα και το οικογενειακό κλίμα ήταν το «κλειδί» της νίκης της Εθνικής, παρά την απουσία του Βασίλη Σπανούλη, απέναντι στην Τουρκία, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου. «Με την ίδια νοοτροπία για τη νίκη», το σύνθημα του Έλληνα φόργουορντ, μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ενόψει Ιταλίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:


«Σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε πραγματική ομάδα με κεφαλαία γράμματα. Ακόμη και χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, τον φυσικό μας ηγέτη δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο. Ευχόμαστε να είναι γρήγορα κοντά μας, από αύριο κιόλας και του αφιερώνουμε τη νίκη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Καϊμακόγλου που εν συνεχεία αναφερόμενος στις επόμενες αναμετρήσεις είπε:

«Οι ομάδες που έχουν τις περισσότερες νίκες στο όμιλο παίζουν μεταξύ τους αύριο και μεθαύριο, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι».

Για την απουσία του Σπανούλα και δίψα των Τούρκων για τη νίκη: «Είμαστε ομάδα πρώτα απ’ όλα. Ακόμη και στα πρώτα φιλικά στο Στρασβούργο ο Βασίλης, ο Γιάννης και εγώ δεν παίζαμε, όμως η ομάδα έπαιζε εξαιρετικό μπάσκετ, είμαστε μια οικογένεια, το πρόβλημα του Σπανούλη μας συσπείρωσε και η νοοτροπία μας είναι το κλειδί για τη συνέχεια».

Για το αυριανό ματς απέναντι στην Ιταλία: «Παίζουν λίγο περίεργο μπάσκετ, όμως ο κόσμος είναι δίπλα τους και είναι σα να παίζουν στην έδρα τους. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για το μεγάλο παιχνίδι, το μεγαλύτερο μέχρι και σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x