Βόλεϊ

Καλμαζίδης: «Πρωτοφανές αυτό που κάναμε»

Πανευτυχής για την κατάκτηση του νταμπλ, που χαρακτήρισε δικαίωση, αλλά και εντυπωσιασμένος από τον κόσμο που έφερε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γ. Καλμαζίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δικαίωση για τον ίδιο και τους συνεργάτες του χαρακτήρισε ο Γιάννης Καλμαζίδης την κατάκτηση του νταμπλ μετά το 3-0 του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, που έφερε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του στη Θεσσαλονίκη, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, δεν έκρυψε τη χαρά του, αλλά και την έκπληξή του για το πόσο κόσμο κατάφερε να φέρει η ομάδα του κοντά στο βόλεϊ.

«Για μας είναι μια μεγάλη δικαίωση, μια απάντηση για όσους περιμένουν στη γωνία για κάποιο στραβοπάτημα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η χρονιά, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είχα δίπλα μου τους συγκεκριμένους αθλητές και τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Όλο αυτό που βγήκε στο γήπεδο έδειξε πόσο καλά είμαστε μεταξύ μας», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

«Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Καταφέραμε και μαζέψαμε τόσο κόσμο στο γήπεδο, ειδικά στα 2-3 τελευταία παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει δει τέτοιες στιγμές, ούτε και οι περισσότεροι από μας που είμαστε τόσα χρόνια στο βόλεϊ. Είναι κάτι πρωτοφανές», πρόσθεσε.

Όσο για το αν θα υπάρχει συνέχεια για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Για την επόμενη μέρα δεν ξέρω, πρέπει να το δουν άλλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x