Ελλάδα

«Καμία φθορά στο ΟΑΚΑ»

Σε κατηγορηματική διάψευση των καταγγελιών του Παναθηναϊκού περί φθορών στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς της ΑΕΚ προχώρησε, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου.

Κατηγορηματικός ότι δεν υπήρξε καμία ζημιά στο κλειστό του ΟΑΚΑ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή των Μπάμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Νικολάου αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός -που έλεγε πως το ΟΑΚΑ δεν είναι πλέον σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες της ομάδας μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ- τονίζοντας: «Ήμουν στο γήπεδο το πρωί και δεν υπάρχει καμία φθορά. Μου προκαλεί απορία αυτό το γεγονός. Το γήπεδο είναι μια χαρά, ο αγώνας της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα γίνει κανονικά, όπως θα γίνει και αυτός του Παναθηναϊκού με την ομάδα μας», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Σύσσωμος ο αθλητικός τύπος έγραψε για το μεγαλείο του κόσμου της ΑΕΚ την επομένη του αγώνα και καλό είναι οι όποιοι αναφέρουν τη λέξη φθορά να ξέρουν για ποιο πράγμα μιλάνε. Αν το πρόβλημα είναι κάποια πράσινα μπαλόνια στην εξέδρες, δεν νομίζω πως είναι άξια ανακοίνωσης».

Σχετικά με τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό είπε: «Μας ενδιαφέρει η καλή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό για να έχουμε μια καλή συγκατοίκηση στο ΟΑΚΑ. Πριν την ανακοίνωση δεν υπάρχει τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x