Πόλο

Καμπ με Ρουμανία στην «πρώτη» του Βλάχου

Κοινή προετοιμασία σε τριήμερο καμπ θα κάνει η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών με την αντίστοιχη της Ρουμανίας στο «Π. Καπαγέρωφ», στην πρώτη «γνωριμία» του Θοδωρή Βλάχου με το σύνολο.

Με τριήμερο καμπ προετοιμασίας μαζί με την Ρουμανία θα ξεκινήσει η θητεία του Θοδωρή Βλάχου στην Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών.

Ο νέος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα κάτσει για πρώτο φορά στον πάγκο της ομάδας στο καμπ που θα γίνει 26-28 Δεκεμβρίου στο «Π. Καπαγέρωφ».

Οι είκοσι πολίστες που κλήθηκαν είναι οι: Κώστας Γαλανίδης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Γούβης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Δημήτρης Τίγκας, Κώστας Τσαλκάνης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Μανώλης Πρέκας (ΝΟ ΧΙΟΥ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (ΕΘΝΙΚΟΣ), Μάριος Χατζηγούλας (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει το απόγευμα της επόμενης Πέμπτης (26/12), ενώ η πρώτη κοινή προπόνηση με τους Ρουμάνους (που θα φτάσουν στην Αθήνα το μεσημέρι της 26ης Δεκεμβρίου) θα γίνει την Παρασκευή (18.00-20.00). όσον αφορά στο Σαββατοκύριακο έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x