MOTO GP

«Καμπάνα» στον Ρόσι για το επεισόδιο με Μάρκεθ (video)

Από την τελευταία σειρά του grid θα αρχίσει ο Βαλεντίνο Ρόσι τον τελευταίο αγώνα του Moto GP, στη Βαλένθια, μετά τη σχετική ποινή που του επιβλήθηκε για το επεισόδιο στον Μαρκ Μάρκεθ.

Ακριβά θα πληρώσει τα νεύρα του ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha, που απώθησε, έριξε κι έθεσε εκτός αγώνα τον πιεστικό Μαρκ Μάρκεθ στο Moto GP της Μαλαισίας, τιμωρήθηκε από τους αγωνοδίκες για την κίνησή του. Έτσι στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, που θα κρίνει και τον τίτλο, ο «γιατρός» θα εκκινήσει από την τελευταία σειρά του grid.

Αυτό σημαίνει πως ο Χόρχε Λορένθο, που υπολείπεται επτά βαθμών του Ρόσι, έχει ακόμη περισσότερες πιθανότητες να ανατρέψει την κατάσταση και να φτάσει στον τίτλο.

Ο Χόρχε Λορένθο, νωρίτερα, είχε δηλώσει πως πρέπει οι αρμόδιοι να τιμωρήσουν αυστηρά τον Ρόσι. «Πρέπει να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Ήταν ένα πολύ άσχημο περιστατικό και ο Βαλεντίνο πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά, γιατί είναι σαφές πως εκείνος έριξε τον Μαρκ. Δεν ήταν καθόλου όμορφη η κίνησή του», είπε.

Ομοίως είχε αντιδράσει και ο νικητής του αγώνα της Μαλαισίας, Ντάνι Πεδρόσα, που είναι και ομόσταβλος του Μάρκεθ (Honda). «Ήταν ένα περιστατικό που δεν ήταν καλό για κανέναν. Είδαμε το πόδι του Βαλεντίνο να κινείται προς τον Μαρκ. Είναι ένας αναβάτης που έχουμε μάθει πολλά από αυτόν, αλλά όχι σήμερα», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x