Επικαιρότητα

Κάν’ το κι εσύ σαν την Μελάνια Τραμπ

Είναι ελκυστική. Έχει ομορφιά εξωτική. Είναι γνήσιο τέκνο των Βαλκανίων. Και από τη γειτονιά μας, η χάρη της Μελάνια από το Νόβο Μέστο της Σλοβενίας, έφτασε μέχρι το Λευκό Οίκο.

Το παράδειγμα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, που από τα … αλώνια εκτοξεύτηκε στα αστέρια, προκαλεί αίσθηση του τι μπορεί να καταφέρει κανείς με όπλο όχι μόνο την προίκα του από τη φύση.

Για τις γυναίκες η εξωτερική εμφάνιση είναι, σίγουρα, «συν». Όταν όμως αυτή δεν συνοδεύεται κι από κοφτερό πνεύμα, η εξέλιξη δεν θα είναι συνεχώς ανοδική.

Οπωσδήποτε κάπου θα φρενάρει. Θα ανακοπεί και το αστέρι σύντομα θα δύσει.

Χωρίς να υποτιμώνται τα φυσικά χαρίσματά της, η Μελάνια έκανε ανώτερες σπουδές στο πανεπιστήμιο της Λουμπλιάνα.

Εκεί σπούδασε φωτογραφία και design.

Επιπλέον, η άριστη γνώση ξένων γλωσσών –ιδιαιτέρως τα αγγλικά, εξυπακούεται ότι ήταν «must» για τη Σλοβένα καλλονή, που στόχευε και στο μόντελινγκ.

Συνολικά μιλάει έξι γλώσσες: σερβοκροάτικα, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά και την μητρική της γλώσσα, τα σλοβένικα.

Όπως αναφέρει το newsweek.com αυτό το προσόν της 47χρονης συζύγου του προέδρου της ισχυρότερης χώρας στον πλανήτη, του Ντόναλντ Τραμπ, επιχειρεί να εκμεταλλευθεί προς όφελός της μία σχολή στην Κροατία.



Το γλωσσικό ινστιτούτο «Americki» στην πόλη Ζάγκρεμπ κυκλοφόρησε αφίσες και μοίρασε έντυπο υλικό με τη Μελάνια Τραμπ.

Επίσης, στο προφίλ της σχολής στο Facebook προβάλλει φωτογραφία της Πρώτης Κυρίας.

Από κάτω υπάρχει μία φράση-κράχτης προς υποψήφιους σπουδαστές:

«Φανταστείτε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε με λίγα αγγλικά…».

Βέβαια, μόνο να φανταστούμε μπορούμε τον αριθμό των ενδιαφερομένων στην περίπτωση που στην αίθουσα διδασκαλίας έκανε την εμφάνισή της ως καθηγήτρια αγγλικών η τελευταία βασίλισσα της πασαρέλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x