Stoiximan Super League

Κασάμι: «Γι’ αυτό επέλεξα τον Ολυμπιακό»

Περήφανος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Παϊτίμ Κασάμι, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του!

Χαρούμενος για την απόφασή του να παίξει στον Ολυμπιακό τόνισε ο Παϊτίμ Κασάμι στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Μάλιστα, ο Ελβετός χαφ εξήγησε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι σημαντικό ρόλο έπαιξαν η παρουσία της ομάδας στο Champions League και η επιθυμία του Μίτσελ να συνεργαστεί μαζί του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 22χρονος άσος λίγα λεπτά μετά την έξοδό του από τα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ και την υπογραφή του συμβολαίου του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είμαι περήφανος που θα παίξω για αυτό τον σύλλογο και είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει στόχους και είναι μία από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, και παίζει στο Champions League, είχε τη δική του σημασία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, επίσης, τον εξαιρετικό προπονητή (Μίτσελ) που έπαιξε το δικό του ρόλο στην απόφασή μου, τον πρόεδρο της ομάδας (Μαρινάκη) για το ενδιαφέρον του. Για αυτό ήθελα να γίνω παίκτης της ομάδας.

Θα ήθελα να υποσχεθώ στους οπαδούς του Ολυμπιακού ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και περιμένω τη στιγμή που θα παίξω στο Καραϊσκάκη
».

Μιλώντας για τη συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF είπε: «Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να στηρίζει τα παιδιά. Είναι κάτι φανταστικό, τόσο για την ομάδα, όσο και για τη UNICEF και για τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα του συλλόγου».

Αναφερόμενος και στη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο International Champions Cup αυτό το καλοκαίρι, είπε: «Πάντα είναι όμορφο να παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ολυμπιακό να συμμετέχει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση. Για κάθε παίκτη είναι μεγάλη εμπειρία να αγωνίζεται απέναντι σε αυτές τις ομάδες. Προφανώς, βέβαια, ο Ολυμπιακός παίζει ήδη στο Champions League απέναντι σε μεγάλες ομάδες, αλλά πάντα είναι καλό να συμμετέχεις σε μία μεγάλη διοργάνωση κι εγώ, όπως και όλη η ομάδα, ανυπομονούμε για αυτό».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας: «Είμαι πολύ περήφανος που πλέον είμαι παίκτης του Ολυμπιακού κι ελπίζω να σας χαρίσω μεγάλες χαρές. Ελπίζω να έχω πάντα τη στήριξή σας και να κερδίσουμε φέτος πολλούς τίτλους. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο του Ολυμπιακού, να σκοράρω και να σας κάνω χαρούμενους!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x