Βόλεϊ

Καταγγελία στη CEV κατά του Ολυμπιακού από τους Γάλλους

Η γαλλική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως έκανε επίσημη αναφορά στην CEV, ζητώντας την τιμωρία του Ολυμπιακού, μετά την καταγγελία παίκτη της Τουρς για ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον του.

Στην CEV φτάνει η καταγγελία του Νέιθαν Γουνεμπάινα για ρατσιστική συμπεριφορά στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τουρ.

Παρότι δεν γράφτηκε κάτι σχετικό στο φύλλο αγώνα, η γαλλική ομοσπονδία έχει ξεσηκωθεί, ζητώντας να ερευνηθεί το γεγονός, όπως ανακοίνωσε μια μέρα μετά το ματς.

«Κατά τη διάρκεια του ματς Ολυμπιακός-Τουρς στην Ελλάδα, ο Τυνήσιος παίκτης Νέιθαν Γουνεμπάινα έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης, από μερίδα κοινού της ελληνικής ομάδας.

Η απαράδεκτη ενέργεια προκάλεσε την έξοδο του παίκτη από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί από τους διαιτητές η αποβολή του από το παιχνίδι. Για την αγωνιστική ζημιά στην ομάδα και την επίθεση στον παίκτη προσωπικά, η γαλλική ομοσπονδία βόλεϊ και η διοργανώτρια αρχή του εθνικού πρωταθλήματος εκκίνησε τις διαδικασίες για προσφυγή στην πειθαρχική επιτροπή της CEV, ώστε να τιμωρηθούν τέτοιες συμπεριφορές, σύμφωνα με τους κανονισμούς
», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία από τη μεριά της απάντησε πως: «Γνωρίζουμε όσα αναφέρονται σχετικά με το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Τουρ, για το Challenge Cup. Η CEV θα προχωράει σύμφωνα με τους κανονισμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x