Πόλο

Κατέθεσε ένσταση η Βουλιαγμένη και γράφτηκε στο φύλλο αγώνα

Στον αθλητικό δικαστή ίσως ολοκληρωθεί ο τρίτος τελικός της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, που έδωσε τον τίτλο στις «ερυθρόλευκες».

Οι άνθρωποι της Βουλιαγμένης θεωρούν ότι μετά το επεισόδιο που είχε η προπονήτρια, Αλεξία Καμμένου, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί και να μη συνεχιστεί και ολοκληρωθεί κανονικά. Για αυτό, κατέθεσαν ένσταση, οπότε ίσως ο πέμπτος συνεχόμενος τίτλος των Πειραιωτισσών κριθεί στα γραφεία του αθλητικού δικαστή της ΚΟΕ.

Πάντως, οι αθλήτριες της ομάδας της Βουλιαγμένης αποχώρησαν για ένα λεπτό από την πισίνα, αλλά επέστρεψαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε κανονικά.

Μάλιστα, η ένσταση της ομάδας των νοτίων προαστίων γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, μετά την αναλυτική αναφορά απο τους διαιτητές των γεγονότων που οδήγησαν στη διακοπή.

Σύμφωνα με την ΚΟΕ, το φύλλο αγώνα αναφέρει πως: «Να σημειωθεί πως στο 0.33 πριν το τέλος της τρίτης περιόδου αποβλήθηκε η τεχνικός του ΝΟΒ, Αλεξία Καμμένου, για διαμαρτυρία. Κατά την έξοδό της από το χώρο της πισίνας, όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα, δέχτηκε μπουκάλια από νερό και καφέδες από την κερκίδα των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ο αγώνας διεκόπη για 14' και, αφού η κ. Καμμένου μεταφέρθηκε εκτός, συνεχίστηκε κανονικά. Η αρχηγός του ΝΟΒ, Έλενα Κούβδου, υπέγραψε με επιφύλαξη το φύλλο αγώνος μετά, ενώ ο ΝΟΒ υπέβαλε ένσταση για τα επεισόδια, θεωρώντας πως θα έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x